Automātiskās durvju sistēmas

erreka-cabecera-puertas-automaticas

Automātiskās stikla durvis

resize

 

 

 

BĪDĀMĀS DURVIS

ERREKA automātiskās bīdāmās durvis ir paredzētas lai segtu visas vajadzības vietnes un visu gājēju ieejām veidus. Mēs īpaši rūpējas pār aspektiem kā dizaina, estētikas, komfortu un pieejamību.

 

resize (1)

 

 

 

VERAMĀS DURVIS

Attīstība veramajām durvīm  ar pašu stilīgu ārējo izskatu un paredzētas automatizācijai gan jau esošajiem veramām durvīm gan jaunam durvīm mazās telpās.

 

resize (2)

 

 

 

VIRPUĻDURVIS

Erreka s BIRA rotējošo durvju klāsts  ir paredzēts, lai izpildītu visprasīgāko funkcionalitātes un izskata prasības un nodrošina  funkcijas, kas garantē drošību, enerģijas taupīšanai un unikālu izskatu

 

resize (3)

 

 

 

KLINIKU DURVIS

KLINIC klāstā bīdāmās un veramās durvis ir īpaši izstrādātas, lai atbilstu augstākajiem veselības un higiēnas standartiem. Durvis ir lielisks zīmogs, un, lai gan tie tiek izmantoti vairākās nozarēs, to galvenais lietojums ir operāciju zālēs.

 

resize (4)

 

 

PIEDERUMI

Par optimālu reakciju uz visiem piekļuves prasībām, mums ir plašs papildaprīkojums. Šī vietne tikai rāda paraugu visbiežāk izmantotajiem aksesuāriem, taču mēs būsim priecīgi piedāvāt Jums jebkuru piederumu, lai atbilstu jūsu prasībām un palielinātu potenciālu jūsu piekļuves punktiem.

 

KATALOGS ŠEIT!

Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. LASĪT VAIRĀKX